Gildia Metin2 s19
Jeśli się spodoba ten pomysł wejdzie on w życie na razie przeczytajcie go tylko
Proponuje by raz na 2-3 tygodnie odbywał się turniej PVP do wygrania były by 2 unikatowe rangi
Walki odbywały by się na zasadzie ze w osobnej kategorii i temacie należało by zapisać się do takiego konkursu
Odbywały by się walki i wygrany przechodził by dalej Finał i Pół Finał odbywał by się następnego dnia chyba ze WSZYSCY gracze z Pół Finału wyraża chęć zmiany terminu
Sprawą dodatkowa mogło by być wpisowe dzięki któremu zwycięzca otrzymywał by drobne Yangi 2 miejsce tak samo a reszta szla by do skarbca gildii. Wysokość wygranych była by uzależnioną od chętnych i ilości zebranych funduszy z wpisowych które ja proponuje 50k
Zapraszam do komentowania ;D
Made by SkyMenda
A ja widzę 1 znaczny problem . Mianowicie: duża rozbieżność poziomów między członkami gildii. W takim układzie jak teraz każdy turniej wygrywałaby ta sama osoba.
Chyba, że wprowadzimy kategorie LVLowe np 41-45, 46-50, 51-55 itd. (Różnica większa niż 5 lvli praktycznie uniemożliwia słabszym wygraną). Poza tym jeśli menda ubierze swój set z ABSem to będzie mu można najwyżej possać xD.
To z Mendą się zgodze ;D
Proponuje by wprowadzić też kategorie na klasy(zemną będzie problem alae coś się wymyśli możę)
W zasadzie Sure też mamy 1 tylko chyba.
z tym podziałem na lvl się zgodze z Turbinem
No i tyle jak narazie ;D
Co myślicie o takim podziale
Do 40lv (Bogus 39, SexiBuffek 34, SeamyFighter 40,)
Od 41lv do 45 (GROGBA 45,IKillYou 45,StoProPL 41,ZeoKido 41,McPherson 41,Napoleon 42,BillyTheKid 41,NoStres 41,xSobi 44,Turbina 43)
Od 45 do 50 (Bawarczyk 46,Lukero 49,Termit 48,KamRo 49)
Elit+ (WalecznR 51,Hunter 56,FleXi 54,StopMe 54,patryksonek 56)
Menda (Scourge 66)
Ze względu ze nie mam czasu a ScuMenda nie aktualizuje tabeli gildii ;D Mamy takie o to dane się chyba wszystko nie zgadza ;D
No ale proponuje aby WalecznaR zajęła się sędziowaniem w grupie 1 Patryk w grupie 2 Scu w Elit+ i StopMe w 3
Pracowałem na tym co miałem wiec wygrany z każdej z 4 grup podtrzymywać by 20% składek a 20% do skarbca ;D
Buffff
Jak co zmien lvl'e bo juz np:IkillYou ma 54 jakos tak a Lukero 52/3/4 a więc trzeba by bylo zmienic tu lvl'e