Gildia Metin2 s19
Je¶li siê spodoba ten pomys³ wejdzie on w ¿ycie na razie przeczytajcie go tylko
Proponuje by raz na 2-3 tygodnie odbywa³ siê turniej PVP do wygrania by³y by 2 unikatowe rangi
Walki odbywa³y by siê na zasadzie ze w osobnej kategorii i temacie nale¿a³o by zapisaæ siê do takiego konkursu
Odbywa³y by siê walki i wygrany przechodzi³ by dalej Fina³ i Pó³ Fina³ odbywa³ by siê nastêpnego dnia chyba ze WSZYSCY gracze z Pó³ Fina³u wyra¿a chêæ zmiany terminu
Spraw± dodatkowa mog³o by byæ wpisowe dziêki któremu zwyciêzca otrzymywa³ by drobne Yangi 2 miejsce tak samo a reszta szla by do skarbca gildii. Wysoko¶æ wygranych by³a by uzale¿nion± od chêtnych i ilo¶ci zebranych funduszy z wpisowych które ja proponuje 50k
Zapraszam do komentowania ;D
Made by SkyMenda
A ja widzê 1 znaczny problem . Mianowicie: du¿a rozbie¿no¶æ poziomów miêdzy cz³onkami gildii. W takim uk³adzie jak teraz ka¿dy turniej wygrywa³aby ta sama osoba.
Chyba, ¿e wprowadzimy kategorie LVLowe np 41-45, 46-50, 51-55 itd. (Ró¿nica wiêksza ni¿ 5 lvli praktycznie uniemo¿liwia s³abszym wygran±). Poza tym je¶li menda ubierze swój set z ABSem to bêdzie mu mo¿na najwy¿ej possaæ xD.
To z Mend± siê zgodze ;D
Proponuje by wprowadziæ te¿ kategorie na klasy(zemn± bêdzie problem alae co¶ siê wymy¶li mo¿ê)
W zasadzie Sure te¿ mamy 1 tylko chyba.
z tym podzia³em na lvl siê zgodze z Turbinem
No i tyle jak narazie ;D
Co my¶licie o takim podziale
Do 40lv (Bogus 39, SexiBuffek 34, SeamyFighter 40,)
Od 41lv do 45 (GROGBA 45,IKillYou 45,StoProPL 41,ZeoKido 41,McPherson 41,Napoleon 42,BillyTheKid 41,NoStres 41,xSobi 44,Turbina 43)
Od 45 do 50 (Bawarczyk 46,Lukero 49,Termit 48,KamRo 49)
Elit+ (WalecznR 51,Hunter 56,FleXi 54,StopMe 54,patryksonek 56)
Menda (Scourge 66)
Ze wzglêdu ze nie mam czasu a ScuMenda nie aktualizuje tabeli gildii ;D Mamy takie o to dane siê chyba wszystko nie zgadza ;D
No ale proponuje aby WalecznaR zajê³a siê sêdziowaniem w grupie 1 Patryk w grupie 2 Scu w Elit+ i StopMe w 3
Pracowa³em na tym co mia³em wiec wygrany z ka¿dej z 4 grup podtrzymywaæ by 20% sk³adek a 20% do skarbca ;D
Buffff
Jak co zmien lvl'e bo juz np:IkillYou ma 54 jakos tak a Lukero 52/3/4 a wiêc trzeba by bylo zmienic tu lvl'e